Usta yönetmen Coppola İstanbul'da

'Baba', 'The Conversation', 'Siyam Balığı' filminin yönetmeni Francis Ford Coppola, İstanbul'a geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 16.10.2009 - 14:30

Unutulmaz filmlere imza atan, dünyanın en önemli yönetmenleri arasında yer alan Coppola, özel uçakla Ankara'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na geldi. VIP salonunda bir süre dinlenen Coppola, alandan ayrılırken basın mensuplarını el sallayarak selamladı.

Coppola, çekmeyi düşündüğü yeni filmin hazırlıklarını yapmak için Türkiye'ye geldiğini bildirdi.

1972 yılında Mario Puzo'nun 'Baba' adlı romanını yazarla birlikte senaryolaştırarak filme çeken Coppola, 1974'te filmin ikincisini yönetti ve her iki filmle de 'En iyi Film Oscarı'nı kazandı.

Coppola, 'American Graffiti'nin yapımcılığı ile 'The Conversation' adlı filmlerin yönetmenliğini üstlendi ve sayısız ödül kazanarak Amerikan sinemasının el üstünde tutulan birkaç sinemacısı arasına girdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız