Üzeri açık bırakılan rögara düşen temizlik işçisi öldü

İstanbul İstinye'de üzeri açık bırakılan rögara düşen temizlik işçisi Semavi Güneş, hayatını kaybetti.

Haberler DHA 03.10.2016 - 07:59 Son Güncelleme : 03.10.2016 - 08:01

İstinye Bostan sokakta, dün gece çöp toplamak için kamyondan inen Semavi Güneş, üstü açık bırakılan ve yaklaşık 15 metre derinliğindeki rögara düştü.

Arkadaşlarının rögara düştüğünü fark eden diğer temizlik işçileri, polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevke edildi.

İtfaiye ekiplerinin 1.5 saat süren çalışmaları sonucun da Semavi Güneşin cansız bedeni çıkarıldı. Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bu sırada, Semavi'nin arkadaşlarının fenalık geçirdiği görüldü.

Olayın yaşandığı mahallede oturan vatandaşlar, rögarın kapağının çalındığını, kendilerinin durumu birçok defa belediye yetkililerine ilettiklerini ancak ekiplerin rögarı kapatmak için gelmediklerini söylediler.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız