Villa kiralayıp uyuşturucu yetiştirdiler

Antalya'da haklarında arama kararı olan, kiraladıkları 2 villada saklanıp, uyuşturucu madde imal ederek sattıkları saptanan Z.E. ile kardeşi A.E., yakalandı. Gözaltına alınan kardeşlerin, kenevir yetiştirmek için kurduğu düzenekler jandarma kamerasına yansıdı.

Haberler DHA 27.10.2021 - 11:33 Son Güncelleme : 27.10.2021 - 11:35

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'nde 22 ayrı nitelikli suçtan hakkında 14 yıl hapis kararı bulunan Z.E. ile taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olma suçundan aranan kardeşi A.E.'nin, anneleri F.E. adına iki villa kiraladığını tespit etti.

Birbirine 1,5 kilometre uzaklıktaki villalarda saklanıp, uyuşturucu madde imal ederek sattıkları belirlenen şüphelilerin kaldıkları villaya ekipler eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 2 kardeşin kiraladıkları villaların ikinci kat odalarında özel düzenek kurup yetiştirdikleri 249 kök kenevir, 425 gram kubar esrar ve 2 terazi ele geçirildi. Kardeşler, gözaltına alındı. Operasyonda iki kardeşin kenevir ekip, yetiştirmek için hazırladığı odalardaki düzenekler jandarma kamerasınca görüntülendi.

DAİRE FİYATINA TAY: ŞAMPİYON ATIN YAVRUSU 780 BİN TL’YE SATILDI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız