52 yaşında genç kız gibi!

En çok Basic Instinct’teki sahnesi ile hatırlanan Sharon Stone’un yeni bir filminin setindeki haline bakılırsa hala ‘gösterecek bir şeyin varsa, göster’ düsturuyla yaşıyor.

Haberler 20.10.2010 - 12:31

Yıldız oyuncu düşük bütçeli komedi filmi Five Bucks A Day’de minik bir bikini giydi. Film Calendar Girls ve Made In Dagenham filmlerini yönetmiş İngiliz film yapımcısı Nigel Cole tarafından yönetiliyor.

Aslına bakılırsa filmin bütçesi o kadar düşükmüş ki sahne donanımı bölümü Sharon’a bir el çantası bile verecek parayı bulamamış.

Yine de çoğu izleyici bikiniye değil 52 yaşındaki oyuncunun hala biçimini koruyan vücuduna hayran hayran bakacaktır.

Sharon Stone bağımsız film Five Dollars A Day’de Dolores Jones rolünde vücudunu sergiliyor
Five Bucks A Day’de ayrıca Christopher Walken, Alessandro Nivola, Amanda Peet ve eski Superman yıldızı Dean Cain de oynuyor.

Film 2008’de yapılmış olmasına rağmen geçen sene az sayıda sinemada gösterime girdi, ama şimdi DVD olarak piyasaya sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız