2023 KPSS soruları ve cevapları: KPSS soruları ne zaman yayınlanacak? KPSS Alan Bilgisi cevap anahtarı yayımlandı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Oturumları 29-30 Temmuz'da yapıldı. 2023-KPSS Alan Bilgisi oturumlarına katılım sağlayan adaylar, oturumların geride kalması ile şimdi de sorulara ve cevap anahtarına odaklandı. Alacakları puanı hesaplayacak adaylar, ÖSYM'nin ne zaman cevap anahtarını erişime açacağını merak ediyor. Peki, KPSS soruları ne zaman yayınlanacak? KPSS Alan Bilgisi cevap anahtarı yayımlandı mı?

2023 KPSS soruları ve cevapları: KPSS soruları ne zaman yayınlanacak? KPSS Alan Bilgisi cevap anahtarı yayımlandı mı?

2023- Lisans Alan Bilgisi 1. oturumu (kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri) 29 Temmuz saat 10.15'te; 2. oturumu (hukuk, iktisat, maliye) aynı gün saat 14.45'te; 3. oturum (işletme, muhasebe, istatistik) 30 Temmuz Pazar saat 10.15'te düzenlendi. Sınavların geride kalması ile sorular ve cevap anahtarları gündeme geldi. İşte, 2023 KPSS Alan Bilgisi cevap anahtarı ve sorularına dair son bilgiler...

2023 KPSS ALAN BİLGİSİ SORU VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi () tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Oturumlarına ait cevap anahtarları yayımlandı.

29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde uygulanan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı’nın Alan Bilgisi oturumlarına ait (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda erişime açılmıştır.

CEVAP ANAHTARLARI İÇİN TIKLAYIN

NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan takvim sonrasında KPSS sonuç tarihi belli oldu.

Buna göre; KPSS Lisans, Alan Bilgisi, ÖABT sınav sonuçları 25 Ağustos'ta açıklanacak.

Sayfa Yükleniyor...