1000 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır? (e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama)

1000 TL sosyal yardım parası için detaylar, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Corona virüs önemleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin etkilenmemesi için hazırlanan sosyal yardım kapsamında belirli şartları karşılayan vatandaşlar, bu destekten yararlanabilecek. Bu yardımlar kapsamında üçüncü faz başvuruları başladı. 1000 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama... Merak edilen detaylar haberimizde...

1000 TL sosyal yardım parası başvurusu nasıl yapılır? (e-Devlet sosyal yardım parası sorgulama)

Corona virüs önlemleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 1000 TL sosyal yardım parası 3.faz başvuruları devam ediyor. 

PANDEMİ SOSYAL YARDIM PARASI SORGULAMA EKRANI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal yardım programının 3'üncü fazı için başvuruların e-Devlet üzerinden başladığını bildirdi.

SOSYAL YARDIM PARASI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Bakan Selçuk, hesabında yaptığı paylaşımda, Sosyal Destek Programına T.C kimlik numarasının son hanesi "0" olanların pazartesi, "2" olanların salı, "4" olanların çarşamba, "6" olanların perşembe ve "8" olanların cuma günü başvuru yapabileceğini belirtti.

Cumartesi ve pazar günleri ise sınırlama olmaksızın herkesin başvurabileceğini kaydeden Selçuk, paylaşımında "#BirlikteBaşaracağız" etiketini kullandı.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında 'Sosyal Destek Programı 1000 TL yardım' 3 fazdan oluşuyor. 

1000 TL sosyal yardım düzenli sosyal yardım alan 2 milyon 111 bin haneye 1-5 Nisan tarihleri arasında yapılmıştı.

VİDEO: KIDEM TAZMİNATINA KARMA MODEL (ARŞİV)

Sayfa Yükleniyor...