2010 için 2 yeni proje

Propa İnşaat, Sarıyer ve Bodrum’da hayata geçirdiği projelerde çok özel kampanyalar sunuyor.

2010 için 2 yeni proje

Propa İnşaat'ın 7 ay erken teslim ettiği Sarıyer Park projesi, 13 bahçe ve 13 çatı dubleksi olmak üzere toplam 26 üniteden oluşuyor. Sarıyer’in merkezinde bulunan projenin temelleri Mayıs 2008’de atıldı ve yüzde 70’i satıldı. Şimdi ise geriye sadece 8 dubleks kaldı. Bunlardan 5’i bahçe, 3’ü ise çatı dubleksi. 190 ile 280 metrekare arasında değişen bahçe dublekslerinin normal satış fiyatı 650 bin dolardan başlıyor. 222 ile 280 metrekare arasındaki çatı dubleksleri ise 775 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Metrekare birim fiyatı 2 bin 600-3 bin 600 dolar arasında değişiyor.

“Teslime özel kampanya” ile tümü peşin ödemelerde 100 bin TL indirim yapılıyor. İndirim sonrasında metrekare satış fiyatları 2 bin 400 – 3 bin 300 dolar aralığına ve başlangıç fiyatı da 583 bin dolara düşüyor.

Fortis’in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılabildiği gibi her bankadan konut kredisi de kullanılabiliyor. isteyenlere 12 aya kadar taksit imkânı da var.

Sarıyer Park’ta tüm konutlar, 180 derece açı ile gerçek Boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarası bulunuyor. projede; güneş ışığından optimum fayda sağlamak ve aydınlık mekânlar yaratmak için geniş camlar ve yerden tavana kadar camlı kapılar kullanıldı.

Sarıyer Park Evleri; Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve İstinye’ye 10 dakika ve Levent’e 15 dakikada uzaklıkta. Ayrıca bitmek üzere olan ve Sarıyer Park’a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman’da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı da geliyor.

Sarıyer Park; yüzme havuzu, fitness salonu, hamam ve saunası, peyzajı, otoparkları, güvenliği ve akıllı bina otomasyon alt yapısı ile modern bir konak yaşamının kapılarını aralıyor. 

BODRUM'DA 115 BİN TL'YE
Propa İnşaat, bir diğer projesi olan Bodrum Gizli Vadi Evleri’nde de çok cazip bir kampanya uyguluyor. 90 metrekare kullanım ve 120 metrekare özel bahçe alanına sahip daireler 115 bin TL sabit fiyatla satılıyor. Projede, 36 daireden geriye sadece 8 daire kaldı.

Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil mekânı Gümüşlük’e sadece birkaç dakika mesafede bulunan Çukurbük mevkiinde konumlanan proje; 18 adedi çatı teras kullanımlı penthouse, 18 adedi ise özel bahçe kullanımlı 2’şer katlı toplam 36 daireden oluşuyor. 

Gizli Vadi Evleri’nde, yüzde 50 peşin ve geri kalanı için vade farksız 12 ay vade imkânı sunuluyor.

BİRİ ZİNCİRLİKUYU'YA DİĞERİ KARTAL'A
Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2010 yılının ilk çeyreği içinde iki yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Bu projelerden biri Zincirlikuyu’da olacak. İkinci proje ise Kartal Soğanlık’ta, E-5 cepheli, eşi az bulunur bir arsada gerçekleştirilecek olan, 20 katlı 2 blok ve 230 rezidans/home-office ünitesinden oluşan "Propa Rezidans Kartal"… Yaklaşık 23 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin mali büyüklüğü ise ortalama 45 milyon TL.

Özçiçek, tasarım ve hazırlık aşamasında olan bu iki projenin birleşik büyüklüğünün ortalama 83 milyon TL olduğunu açıkladı.

Propa Rezidans Kartal; TEM’e, E-5’e, İDO iskelelerine ve inşası süren Kadıköy-Kartal hafif metro hattına çok yakın. Sabiha Gökçen Havalimanı ile Formula-1 Pisti de projeye değer katan faktörler arasında yer alıyor.


Sayfa Yükleniyor...