Çekilişle Samsung i9100 Galaxy S II hediye!

22 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında İşCep ya da İşWap’ı kullanın, çekilişe katılın!

Çekilişle Samsung i9100 Galaxy S II hediye!

Bankacılık işlemlerini İşCep ve İşWap’tan bağlantı ücreti ödemeden kolayca ve çabucak gerçekleştirenleri Samsung akıllı telefon kazanma fırsatı bekliyor.

Kampanyaya katılmak için 22 Ağustos - 20 Eylül 2011 tarihleri arasında; İşCep ve İşWap’a giriş yapmak yeterli. İşCep ve İşWap’tan havale veya EFT işlemi yapanlar ise ilave bir çekiliş hakkı daha kazanıyor. Üstelik mobil bankacılıkta yıl sonuna kadar havale ve EFT işlemleri ücretsiz.

Kampanya süresince her İş Bankası müşterisi günlük olarak en fazla iki, kampanya toplamında ise altmış adet çekiliş hakkı kazanabilecek. Kampanya sonunda, katılım hakkı kazanan müşteriler arasından yapılacak çekiliş ile 20 kişiye Samsung i9100 Galaxy S II 16 GB model cep telefonu hediye edilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI:

Bu kampanya, 22 Ağustos – 20 Eylül 2011 tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin mobil bankacılık kanalları olan İşCep veya İşWap (Wap Şubesi) uygulamalarını kullanan Türkiye İş Bankası A.Ş. müşterileri için geçerlidir.

Kampanya tarihleri arasında, ücretsiz olarak, Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin mobil bankacılık kanalları olan İşCep veya İşWap (Wap Şubesi) uygulamalarına interaktif müşteri numarası ve müşteri şifresi ile giriş yapan (1 çekiliş hakkı) ve ayrıca İşCep veya İşWap uygulamaları üzerinden Havale veya EFT işlemi yapan (ilave 1 çekiliş hakkı) Türkiye İş Bankası A.Ş. tüm müşterileri kampanyaya katılacaktır. Kampanyaya katılım, İşCep veya İşWap’ a girişte 1 ve işlemde 1 olmak üzere günde 2 ve kampanya genel toplamında 60 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında, toplam kampanya dönemi katılımlarından kampanya sonunda 1 çekiliş yapılacaktır. Çekiliş ile; 20 kişiye Samsung i9100 Galaxy S II 16GB Cep Telefonu (Kart ve Hat Hariç) hediye edilecektir.

Çekiliş 05 Ekim 2011 tarihinde saat 12:00’de DenizAjans Toplantı Salonu Ali Nihat Tarlan Cad. No:54/14 Bostancı Kadıköy / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 12 Ekim 2011 tarihinde Posta Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada yaşanacak gecikmelerden ve aksaklıklardan Türkiye İş Bankası A.Ş. ve DenizAjans sorumlu değildir.

İkramiyeyi teslim alabilmek için asil talihlilerin son başvuru tarihi; 27 Ekim 2011 tarihine, yedek talihlilerin son başvuru tarihi 11 Kasım 2011 tarihine kadardır. İkramiyelerin son teslimi 01 Aralık 2011 tarihine kadardır.

Kampanya bitiş tarihi itibarı ile teknik inceleme sonucunda Türkiye İş Bankası A.Ş.’den idari veya kanuni takibe konu müşteriler çekilişe dahil edilmeyecektir.

Kampanyaya 18 yaşından küçükler, Türkiye İş Bankası A.Ş. mensupları, Deniz Ajans Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri çalışanları katılamaz, katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez. Türkiye İş Bankası A.Ş. emeklileri kampanyaya katılabilecektir. GSM hattı operatörü veya cep telefonu vb. kaynaklı sorunlar nedeni ile mobil onay, mobil imza veya cep anahtar uygulamasını kullanamayan müşterilerin yaşayacağı aksaklıklardan kullanıcı sorumludur, Türkiye İş Bankası sorumlu değildir.

Çekilişte, bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Müşteri bilgilerinde belirtilen bilgilerin doğruluğu ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Kazanılan hak devredilemez, ikramiye paraya dönüştürülemez. İkramiyeye ait ÖTV ve KDV hariç diğer vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Piyangoya itirazlar için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını peşinen kabul etmiş sayılır.

Bu kampanya, Türkiye İş Bankası A.Ş. adına, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 12.08.2011 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99/2183-7472 sayılı izni ile Deniz Ajans tarafından yürütülmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: isbank.com.tr

Sayfa Yükleniyor...