Christian Stadil: Hummel Türkiye’ye güvenimiz tam

Hummel firma sahibi ve Thornico Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Christian Stadil ile Hummel Türkiye ortağı ve Ceo’su Zeynel Akbulut, Hummel International Ceo’su Soren Schriver’in görevine son verilmesiyle ilgili açıklamada bulundular.

Christian Stadil: Hummel Türkiye’ye güvenimiz tam
Christian Stadil: Hummel Türkiye’ye güvenimiz tam - 1 Hummel Türkiye Ceo’su ve ortağı Zeynel Akbulut

Hummel firma sahibi Christian Stadil yapmış olduğu açıklamada, “Özellikle altını çizmek isterim ki Hummel Türkiye yönetimine, Hummel Türkiye Ceo’muz ve aynı zamanda ortağımız Zeynel Akbulut’a güvenimiz tamdır. Hummel Türkiye sadece Hummel grubu içerisinde değil, Thornico grubu içerisinde yer alan en güçlü şirketlerden biridir. Hummel Türkiye’nin hızlı büyümesini desteklemek anlamında yeni yatırım kararı aldığımızı da bu vesileyle müjdelemek isterim. Türkiye’de bizim için herşey yolunda gidiyor ve büyüme anlamında önümüzde parlak bir gelecek var.” dedi.

ZEYNEL AKBULUT: "BÜYÜMEMİZ TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL"

Hummel Türkiye Ceo’su ve ortağı Zeynel Akbulut yaptığı açıklamada, “Hummel International Ceo’su Soren Schriver’in görevine Hummel International Yönetim Kurulu tarafından son verilmesi kararını saygıyla karşılıyorum. Ortağımız Hummel International ve Thornico grubu sahipleri Stadil Ailesi ile yapmış olduğumuz son toplantı sonrası ileriye dönük Türkiye’ye daha fazla yatırım ve büyüme kararı aldığımızın bilinmesini isterim. Bu büyümenin sadece Türkiye ile sınırlı kalmayıp, Orta Doğu operasyonunun Hummel Türkiye’ye verilmesi ortağımızın bize duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. İleriki günlerde yeni projelerimizle ilgili detayları paylaşacağımız basın toplantısında buluşacak olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...