Ekonomiye yön verenler bu zirvede buluşuyor

Active Academy, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) katkılarıyla bu yıl Sermaye Piyasaları Zirvesi’nin ikincisini gerçekleştiriyor.

Türkiye ekonomisinde sermaye piyasalarının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere düzenlenen 2. Sermaye Piyasaları Zirvesi, konunun önde gelen uzmanlarını buluşturmak üzere kapılarını açıyor.

“Yeni Trend: Yatırımcı Odaklı Sermaye Piyasaları” konusunun mercek altına alınacağı zirvede, uzman konuşmacıların da katılımıyla “Sermaye Piyasaları Yoluyla Şirket Finansmanı”, “Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun Sermaye Piyasalarına Etkisi”, “Sermaye Piyasalarında Teknoloji Kullanımı” ve “Sermaye Piyasalarında Yatırımcı Odaklılık ve Yatırımcı Güveni” konularında da oturumlar düzenlenecek.

Sermaye Piyasaları Zirvesi’nde dünyada sermaye piyasalarının gelişimi ve mevcut durumu incelenirken, Türkiye’ye ilişkin değerlendirmeler ve geleceğe ilişkin planlarla öngörüler de ele alınacak.

Sermaye piyasalarının tüm paydaşlarının ortaklaşa politika ve strateji üretmeleri için zemin oluşturan zirve, İstanbul’un finans merkezi olması sürecinde önemli rol oynayan sermaye piyasalarının gelişimi için yapılması gerekenleri gündeme getirmeyi hedefliyor.

Başta Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vedat Akgiray olmak üzere ekonomiye yön veren önemli isimler 27 Nisan Çarşamba günü SwissOtel İstanbul’da bir araya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...