Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı! (4 Ocak 2021 Ethereum kaç TL?)

Bitcoin’in 30 bin doları aşmasıyla birlikte kripto para piyasalarındaki yükseliş devam ediyor. Kripto para piyasalarının ikinci en popüler para birimi Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı. Peki Ethereum’da yükseliş devam edecek mi? 4 Ocak itibari ile Ethereum kaç TL oldu? İşte detaylar…

Ethereum (ETH) 1000 dolar sınırına dayandı! (4 Ocak 2021 Ethereum kaç TL?)

İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir aracı kuruma bağlı olmadan işlem gören kripto para birimleri piyasası yeni yılda yükselmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ve Ethereum’dan sonra gelen popüler kripto para birimlerinden XRP, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’in, Ripple Labs Inc. ve iki yöneticisine karşı dava açtığını resmi olarak duyurmasının ardından ciddi değer kaybı yaşamıştı.  

Ripple’ın XRP’deki değer kaybı,  Bitcoin ve Ethereum’un yükselişini destekleyen  en önemli gelişmelerden biri olarak görülüyor.

ETHEREUM KAÇ TL OLDU?


Ethereum (ETH), 4 Ocak itibari ile yükselmeye devam ediyor. Ethereum ilk önce 800 dolar ardından 900 dolar sınıra aşarak kripto para piyasasında büyük bir hareketliğe neden oldu. CoinMarketCap verilerine göre Ethereum (ETH) 900$-960$ dolar bandında seyrediyor.

4 Ocak itibari ile 1 ETH= $931.44, 6771.74 TL’dir.  ETH en son bundan üç yıl önce 13 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1432$ dolara ulaşmıştı.

Kripto para analistleri Ethereum (ETH)’un bu yükselişini 1000 dolara ulaşmasının ardından sonraki hedef, tüm zamanların en yüksek seviyesi olarak yorumluyor.

ETHEREUM NASIL ALINIR?

Ethereum (ETH) satın almak için, öncelikle bu alanda hizmet veren kripto para borsalarından birine üye olmak gerekiyor.

Türkiye'de bu alanda BTCTurk ve Paribu gibi firmalar kripto para ticareti faaliyetinde bulunuyor. Bu firmalardan birini tercih edip üye olduktan sonra, online olarak hesabın doğrulanması gerekiyor.

Hesap doğrulama aşamasından sonra bu siteler üzerinden Ethereum (ETH) alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz.

Sayfa Yükleniyor...