İDMİB'de yeni başkan Güven Karaca oldu

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Bir önceki dönemde İDMİB Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Karaca İDMİB'in yeni başkanı olarak seçildi.

İDMİB'de yeni başkan Güven Karaca oldu

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İDMİB), Seçimli Olağan Genel Kurulu, Türkiye Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Bir önceki dönemde İDMİB Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Güven Karaca, 382 oy alarak İDMİB'in yeni başkanı seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İDMİB Başkanı Güven Karaca, bundan sonraki süreçte 210 milyar dolarlık dünya deri ve deri mamulleri pastasından daha fazla pay alabilmenin yollarına odaklanacaklarını belirtti.

Deri sektörünün çok dinamik olduğunu ve geniş katılımlı bir seçim gerçekleştiğini aktaran Karaca, "Sektörümüz fırsatlara ve risklere çok ciddi tepki verir. Burada da biz 4 yıl deri ve deri mamulleri ihracatının geleceğini kurgulayacağız" ifadelerini kullandı.

İDMİB'in seçimli olağan genel kurulunda belirlenen yönetim kurulu şöyle:

"Başkan: Güven Karaca. Asil üyeler: Oğuz İnner, Mehmet Ali Urgan, Metin Kütük, İmdat Çalışkan, İlhan Kuşeli, Mustafa Şenocak, Burak Uyguner, İsmail Turgut, Gürkan Gözmen, Mehmet Ali Dinç. Yedek üyeler: Serkan Cevahircioğlu, Hamdi Saraçkardeşler, Secgin Özil, Coşkun Şahin Kölük, Mustafa Kemal Topçu, Umut Tuna, Önder Dağlı, Onur Gümüş, Arif Özkan, Hakan Göryakın."

İDMİB'in yeni denetim kurulu asil üyeleri Özkan Acar, Haluk Erdoğan ve Emel Güven Bardız'dan, yedek üyeleri de Remzi Özbay, Kamuran Uyar ve Yücel Elibol'dan oluştu.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-play app-store Huawei App Gallery

Sayfa Yükleniyor...