Koç'tan Beşiktaş'ın kurtuluşu için öneri

Borçları yüzünden UEFA’nın ceza verdiği Beşiktaş’ın kurtulması için Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç yeni bir öneri getirdi.

Koç'tan Beşiktaş'ın kurtuluşu için öneri

KOÇ Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, 600 milyon liralık borcu bulunan Beşiktaş’ın kurtulması için gerekli reçeteyi hazırladı.

Hürriyet'in haberine göre, kısa süre önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la görüştüklerini söyleyen Koç, “Beşiktaş’a bağışta bulunanların, bu miktarı vergiden düşmesi gibi Maliye’den bir düzenleme çıkartılabilirse, kulüp o zaman iyi bağış toplayabilir” dedi.

Fikret Orman kısa süre önce kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Koç, ''Başkan söze ‘sizden para istemeye gelmedim’ diye başladı, ben mesajı aldım. Başkanla bir süre sonra tekrar görüşeceğiz. Beşiktaş’a bağışta bulunanların, bu miktarı vergiden düşmesi gibi Maliye’den bir düzenleme çıkartılabilirse, kulüp o zaman iyi bağış toplayabilir. Bu şu anda aklıma geldi. Vergisi ödenmiş bağış toplamak çok zor. Eğer hükümet Beşiktaş’ın kapanmasını istemiyorsa, belki özel bir uygulama yapabilir.” diye konuştu.

'ALİ KOÇ'A TABİİ Kİ ETKİM OLDU'
Rahmi Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’un Fenerbahçe yönetiminden ayrılması konusunda kendisinin bir etkisi olup olmadığı yönündeki soruya ise, “Sizce olmamış mıdır? Tabii ki oldu. Holding onlara emanet. İşin başına geçmezler, gerekli vakti harcamazlarsa zor olur. Yaydan çıkan ok, ağızdan çıkan söz, kaybedilmiş fırsat ve geçen zaman geri gelmez. Ali Koç’un Fenerbahçe yönetimini bırakmasında tabii ki etkim oldu. Şu an işinin başında olmasının tam zamanı” şeklinde cevapladı.

Sayfa Yükleniyor...