My Towerland erken satışa çıkıyor

Ataşehir’de 3.636 konutluk My World’ün yapımını tamamlayan Ağaoğlu, Ataşehir içinden ve başta Bağdat Caddesi olmak üzere yakın çevreden gelen yoğun ilgiyi değerlendirerek, doğu Ataşehir’de inşa edeceği yaklaşık 4 bin konut büyüklüğünde olacak My Towerland’in lansmanını erken bir tarihe çekti.

My Towerland erken satışa çıkıyor

Toplam 285 bin metrekare arazi üzerine kurulacak ve yüksek binalardan oluşacak My Towerland’in, mimari konsepti Ağaoğlu’nun mimar ve tasarımcıları tarafından hazırlanan, 420 konuttan oluşan ilk etabı “Sky Towers” satışa sunuldu.

Sky Towers etabında, biri 41 katlı 160 metre, diğeri ise 31 katlı 130 metre yüksekliğinde olmak üzere iki yüksek bina bulunuyor. Her biri 10. katından itibaren deniz manzarasına sahip olan binalarda, yükseklik arttıkça panorama genişliği de artıyor.

Her biri 136,11 metrekare büyüklüğünde 198 adet 3+1 dairenin en düşük fiyatı 475 bin TL, en yüksek fiyatı 493 bin TL. Blokların en üst katlarında ise yine iki ayrı tipte olmak üzere 291,52 ve 470,29 metrekare büyüklüğünde 6 adet 4+1 tipte penthouse daire yer alıyor. Penthouse tipteki dairelerin en düşük fiyatı 1 milyon 82 bin TL, en yüksek fiyatı ise 1 milyon 752 bin TL. Penthouse dairelerin tavan yüksekliği 4 metreyi bulurken, özel tipte olan 2 adedi tüm katı kapsayacak büyüklükte olacak.

Yüzde 1 peşinle ev sahibi olma fırsatı devam ediyor

Ağaoğlu’nun ekonomik kriz koşullarını gözeterek hazırladığı ve 2009 yılının Şubat ayından itibaren hem inşaat sektöründe ve hem de bankaların mortgage kredilerinde talep artışı yaratan “yüzde 1 peşinle ev sahibi olma” modeli My Towerland’de de geçerli olacak.

Kampanyada daire bedelinin yüzde 1’i peşin olarak ödendikten sonra, kalan peşinat tutarı için Aralık 2009’da yüzde 12’lik ve Haziran 2011’de yüzde 12’lik ödeme yapılabilecek. En fazla yüzde 75’lik tutar için banka kredisi kullanılabilecek.

Projede çevre, sosyal ve sportif olanaklar ön planda

My Towerland’de; kapalı otopark, açık havuz, dinlenme alanları, kreş, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, yangın alarm sistemi, fitness center, sauna, buhar banyosu, yatak odası ve salonda klima, aspiratör, kombi cihazı, her daireye özel depo alanı ve jeneratör hizmetinin yanı sıra mutfaklarda ankastre bulaşık makinesi, fırın ve ocak bulunacak.

Ağaoğlu projelerinde yer alan sosyal ve sportif yaşam merkezi “My Club” My Towerland sakinlerine hizmet vermek üzere proje kapsamındaki yerini alacak.

daha detaylı bilgi için : www.agaoglu.com.tr/

Sayfa Yükleniyor...