Şirketlerden kısa kısa...

Şirketlerden en son haberler, en yeni ürünler, yönetici değişiklikleri... İletişim için: ekonomi@ntvmsnbc.com

BORÇELİK’E MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜ
Japon Planlı Bakım Enstitüsü (JIPM), 2005 yılından bu yana Toplam Verimli Bakım Yönetimi çalışmalarını sürdüren Borçelik’e “JIPM Mükemmellik Ödülü”nü layık gördü. Dünyanın en prestijli kalite-verimlilik ödülleri arasında yer alan JIPM Mükemmellik Ödülü ile Borçelik’in başarısı uluslararası çapta tescillenmiş oldu.

FLEXİ CARD’A ‘MÜŞTERİ SADAKATI’ ÖDÜLÜ
Garanti Bankası’nın dünyada bir ilk olarak geliştirdiği Flexi Card, sektörün seçkin uluslararası ödüllerinden biri olan “Sesame Kart Ödülleri” kapsamında, Müşteri Sadakati Programları arasında “En İyi Kredi Kartı” seçildi.

ATLASJET 69 YTL‘YE UÇURUYOR
Atlasjet Havayolları, ilk 69 kişiye herşey dahil 69 YTL’den seyahat etme imkanı veriyor. Atlasjet Havayolları’ndan 16 Aralık 2008- 31 Mart 2009 tarihleri arasında, iç hat seferlerinde seyahat etmek isteyen ve bilet alan ilk 69 kişi, herşey dahil sadece 69 YTL’ye seyahat etme fırsatını elde edecek.

İŞ BANKASI’NA MÜKEMMELIYET ÖDÜLÜ
İş Bankası, Avrupa çapında farklı sektör ve kategorilerde gerçekleştirilmiş iletişim projelerine her yıl verilen European Excellence Awards’ta (Avrupa Mükemmeliyet Ödülleri), “Karneni Göster Kitabını Al” projesiyle ödüle layık görüldü.

Sayfa Yükleniyor...