Telekom en az 1.8 milyar TL yatırım yapacak

Türk Telekom Genel Müdürü Doany, bu yıl 1.8-2 milyar lira arasında yatırım planlandığını belirtti.

Telekom en az 1.8 milyar TL yatırım yapacak

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, şirketin, yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Türkiye'de toplanan Avrupa Gazeteciler Birliğini misafir ettiği, Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany'nin Avrupalı muhabirlerini Türk Telekom'un ana sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Modern Sanat Müzesi'nde ağırladığı kaydedildi.

AEJ (Association of European Journalists) Yürütme Kurulunun, ziyaret kapsamında Türk Telekom Genel Müdürü Paul Doany ile bir araya geldiği ve Türk Telekom'un yatırımları ve yakınsama vizyonu hakkında bilgiler aldığı bildirildi.

Açıklamada, Doany'nin gazetecilere hitaben şunları kaydettiği ifade edildi: ''Konsolide geliri 2008 sonu itibariyle 10 milyar TL'yi aşan Türk Telekom, yine aynı yıl 1.8 milyar TL yatırım yaptı. Geleceğini yakınsama hizmetlerinde gören Türk Telekom, sabit, mobil, genişbant ve içerik alanlarında tam entegre hizmetler verebilmek için altyapı yatırımlarına devam ediyor. 2009 yılında da 1.8-2 milyar TL arasında yatırım yapmayı planlıyoruz. Türkiye'de geliştirilen yenilikçi ürünleri grubumuz şirketleri vasıtasıyla ABD'den Hindistan'a kadar geniş bir coğrafyada tüketicilerle buluşturuyoruz.''

Sayfa Yükleniyor...