THY'yi Caroline uçuracak

Türk Hava Yolları'nın yeni yüzü Caroline Wozniacki, imza töreninde "Reklam çekimlerinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Business Class yeni yüzü olarak seçilen Caroline Wozniacki, bugün imzayı attı.

Tenisin bir numaralı ismi Caroline Wozniacki, imza töreninde THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve THY uçağıyla gazetecilere poz verdi.

2006 yılında Türkiye'ye geldiğini hatırlatan Wozniacki, şu açıklamaları yaptı:

"Çok güzel anılarım var burada. Şimdi THY için geldim. THY ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Reklam çekimlerinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Türk Hava Yolları çok iyi bir havayolu şirketi. Sevdiğim markalarla bu tür ilişkiler kurmayı seviyorum. THY her yere uçuyor. Bu benim için çok önemli. THY ile çalışmak benim için önemli bir deneyim olacak."

THY'yi Caroline uçuracak - 1

THY'nin satış ve pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu ise kısa vadede 20 adet geniş uzun menzil uçağı alınacağını söyledi.

Çizmecioğlu, reklam kampanyalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Marka bilinirliğini arttırmak için tanınan yüzlerle çalışmayı kararlaştırdık.

Ünlü basketbolcu Kobe Bryant ile çalışmaya karar vermemizin nedeni THY'yi Amerika kıtasında daha iyi tanıtmak, bilinirliğini arttırmak.

THY'yi Caroline uçuracak - 2

Barcelona ve Manchester United sponsorluğu ile elde edilen gelişmeyle birlikte geçen yıla göre yüzde 4'lük bir doluluk artışı elde edildi."

Sayfa Yükleniyor...