Turkcell'den yoğun kar yağışına 1.300 kişilik ekip

Turkcell, kar yağışı nedeniyle olabilecek kesintiler için tüm illerde önlem aldığını duyurdu. Şirket, müştizmerilerine sunduğu ses ve internet hizmetlerini kesintisiz sürdürmek amacıyla özel donanımlı ve uzman bin 300 kişilik saha ekibiyle 7/24 hizmet verdiğini açıkladı.

Turkcell'den yoğun kar yağışına 1.300 kişilik ekip

Turkcell, Türkiye'nin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte oluşabilecek olası kesintilerin önüne geçmek için 1300 saha personeli görevlendirdi. Ayrıca hava şartları nedeniyle oluşabilecek uzun süreli elektrik kesintileri için de 3700 portatif ve sabit jeneratör hazır olarak bekletiliyor.

Bunun yanı sıra 110 adet mobil baz istasyonu da acil durumlarda hizmet vermek üzere kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde bulunuyor.

Turkcell'den yoğun kar yağışına 1.300 kişilik ekip - 1 Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin şunları söyledi:

“Güçlü altyapımızın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu pandemi döneminde bir kez daha görmüş olduk.

Mobilde 1.4 Gbps, sabit şebekede ise 10 Gbps hızları destekleyen altyapımızla hızlı ve kaliteli hizmet sunabiliyoruz. Ülkemizin büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışıyla birlikte hizmetlerimizde bir aksama olmaması için gerek çalışanlarımızla gerekse ilgili ekipmanlarımızla hava şartlarından kaynaklanabilecek olası durumlara anında müdahale etmek için hazırız."

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • soğuk hava
  • internet
  • turkcell
  • Şirketler

Sayfa Yükleniyor...