Zingat.com'da kendi tarzına uygun projeyi seç

Emlak sitesi Zingat.com ile doğru eve ulaşmak isteyenler, sosyal ihtiyaçlarına ve konsept arayışlarına göre en doğru projeyi kolayca bulabiliyor. Yeni konut projeleri ile ilgili ‘Projeler’ sayfası uygun seçim yapma fırsatı sunuyor.

Zingat.com'da kendi tarzına uygun projeyi seç

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un “kendi tarzına uygun projeyi seç” sloganıyla açılan “Projeler” sayfası kullanıcı ihtiyaçlarından yola çıkılarak geliştirildi. Projeler sayfası; home office’li, çocuk dostu, sporcu dostu, apartman, rezidans, taşınmaya hazır, AVM’li, mega ve yeşil bina sertifikalı olmak üzere 9 kategoriden oluşuyor. Projelerde il, ilçe, mahalle dahil fiyat aralığı, teslim tarihine göre arama yapılabiliyor.

Binlerce konut projesinin yer aldığı Projeler sayfasında “Öne Çıkan Projeler”, Zingat.com’un “yaşamSkor” uygulaması tarafından da değerlendiriliyor. sahibi olmak isteyenler bir proje seçtiğinde konut projesinin fotoğrafları, bulunduğu bölgedeki piyasa bilgileri, bölgeye ait demografik bilgiler, projenin bulunduğu sokak görünümü ve haritayı da görebiliyor.

EN GÜNCEL TESLİM TARİHİ BİLGİSİ

“Projeler” sayfasının en önemli özelliklerinden birisi de en güncel proje teslim tarihi bilgisine sahip olması. Türkiye’deki tüm projeler için teslim tarihi bilgisi sürekli güncelleniyor. Yeni projeler sayfasının altında da güncel markalı konut projelerinin haberleri de yer alıyor.

"YAKIN ÇEVRE" İLE NEREDE NE VAR?

Ayrıca Zingat.com Projeler sayfasında yer alan “Yakın Çevre” uygulamasıyla seçilen konut projesinin çevresindeki sağlık merkezlerine, eğitim kurumlarına, alışveriş merkezlerine, sosyal /eğlence mekânlarına, dini tesislere, ulaşım rotalarına, marketlere, spor ve turistik tesislere bir tıkla ulaşmak mümkün.

2015'TE KURULDU

REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliği olan Zingat.com, gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu olarak 2015'ten bu yana faaliyetini sürdürüyor.

Sayfa Yükleniyor...