ABD seçmeni hayal kırıklığı yaşıyor

ABD'de başkan seçimleriyle ilgili yapılan bir araştırma seçmenlerin çoğunun hayal kırıklığı içinde olduğunu ortaya koydu. Seçmenlerin oy kullanma tercihlerini belirleyen etken diğer adaydan nefret etmeleri.

Haberler NTV Haber 22.09.2016 - 14:23

PEW araştırma merkezinin yaptığı anket, seçmenlerin yüzde 57'si hayal kırıklığı, yüzde 55'nin nefret ve yüzde 43'ünün de korku içinde olduğunu gösterdi.

Ankete göre Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın destekçilerinin yüzde 33'ü Demokratların başkan adayı Hillary Clinton'dan nefret ettiği için Trump'a oy vermeyi planlıyor.

Clinton destekçilerinin yüzde 32'si de Trump'tan nefret ettiği için Demokrat adaya oy verme eğiliminde.

PEW araştırma şirketi, seçmenlerin bu olumsuz görüşlerini seçim kampanyalarındaki sert tartışmalara ve olumsuz havaya bağladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız