ABD'de ırkçı saldırgan mahkemede bağırdı: Amerika'nın düşmanlarına ölüm

ABD'nin Portland kentinde iki kıza ırkçı saldırıda bulunan ve araya giren 3 kişiyi bıçaklayan saldırgan ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Saldırgan, "Amerika'nın düşmanlarına ölüm" sloganı attı.

Haberler NTV Haber 31.05.2017 - 11:32

İlişkili Haberler

ABD'nin Portland kentinde iki kıza ırkçı saldırı sırasında araya giren 3 kişiyi bıçaklayan saldırgan Jeremy Joseph Christian mahkeme salonunda cam bir bölmede tutuldu.

Irkçı saldırgan Christian, "Amerika'nın düşmanlarına ölüm. Yaptıklarıma siz terörizm diyorsunuz, ben vatanseverlik diyorum" sloganları attı.

İki ayrı cinayet suçlamasıyla yargılanan Christian daha sonra salondan çıkarıldı.

Geçtiğimiz günlerde Portland'da yaşanan olayda 35 yaşındaki Jeremy Joseph Christian trendeki iki kıza ırkçı saldırıda bulunmuş, buna tepki gösteren 3 ABD'li yi da bıçaklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız