Arap Birliği'nden "operasyon" kınaması

Arap Birliği Türkiye'nin Kuzey Irak'taki hava operasyonlarını kınadı. Katar ise bu açıklamaya katılmadığını ve Türkiye'nin terörle mücadele operasyonlarına destek verdiğini açıkladı.

Haberler NTV Haber 05.08.2015 - 11:13

Türkiye'nın Irak'ın egemenliğine saygı göstermesini isteyen Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil El Arabi, Kuzey Irak'taki operasyonları kınadı.

Arap Birliği'nin açıklamasına Katar'dan itiraz geldi. Açıklamanın üye ülkelerin onayı alınmadan yapıldığını kaydeden Katar, "Türkiye'nin terörle mücadelesine destek veriyoruz" dedi.

Katar Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye'nin sınırlarını koruma ve tehditlere karılık verme hakkı vardır" denildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız