Biden: Politikalarım benden çok daha popüler

ABD Başkanı Biden, önerdiği politikaların Amerikan halkı tarafından "ezici çoğunlukla" desteklendiğini savundu. Biden, "Aslında politikalarım benden çok daha popüler" diye konuştu.

Haberler Reuters, Anadolu Ajansı 16.03.2023 - 03:00

ABD Başkanı Joe Biden, politikalarının kendisinden daha popüler olduğunu belirterek, "Geriye dönmenin zamanı değil." dedi.

Biden, Nevada eyaletinin Las Vegas kentinde reçeteli ilaç fiyatlarını düşürme çabaları hakkında konuştu.

Onlarca yıldır büyük ilaç şirketlerine karşı verdikleri mücadeleyi sonunda kazandıklarını söyleyen Biden, bazı firmaların ilaç fiyatlarını düşürmesini örnek verdi.

"GERİYE DÖNMENİN ZAMANI DEĞİL"

Biden, 65 yaş ve üstü kişiler için federal sağlık sigortası olan Medicare politikalarını överek, bu sayede yaşlıların ücretsiz aşı olabildiğini kaydetti.

Amerikalıların bu kapsamdaki politikaları desteklediğini belirten Biden, "Anket verilerine bakarsanız, önerdiğimiz şeylerin ezici çoğunlukla popüler olduğunu görürsünüz. Aslında (politikalarım) benden çok daha popüler." dedi.

Biden "Geriye dönmenin zamanı değil." diyerek, daha yapacak çok işleri olduğunu kaydetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız