Bir tavuk parçasına 8 bin dolar

Dışı çıtır kaplamalı tavuk parçası, ABD'nin kurucu başkanlarından George Washington'ın madeni para üzerindeki fotoğrafına benzediği gerekçesiyle internet üzerinden satışa sunuldu.

Haberler 06.03.2012 - 12:06

Üç yıllık tavuk parçası, bozulmaya yüz tutmuş olmasına rağmen internetteki açık artırmada 8 bin 100 dolara kadar çıktı.

Söz konusu fikir ABD'nin Nebraska eyaletinde yaşayan Rebekah Speight'a ait. Speight bu açık arttırmadan 15 bin dolar bekliyordu.

Rebekah Speight, George Washington benzeri tavuk parçasından elde edeceği parayla 50 çocuğu bir kilisenin yaz kampına götürmeyi hedefliyordu.

Ancak açık artırma ABD yasalarına takıldı. Gıda ürünlerinin açık artırmayla internet üzerinden satılması yasak olduğundan Ebay, "tavuk parçası" müzayedesini dün akşam itibarıyla sonuçlandırmak zorunda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız