Chavez, kemoterapi için Küba'ya gitti

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, kanser tedavisi için Küba'ya gitti.

Haberler Anadolu Ajansı 17.07.2011 - 12:12

Venezuela Parlamentosu, oy birliğiyle Chavez'in Küba'da kemoterapi görmesine onay verdikten sonra Başkan'ın bir ay önce kanser ameliyatı geçirdiği Küba'ya bu kez tedavisine devam etmek için gittiği belirtildi.

Chavez'in ülkeden ayrılırken, ayrılığının kısa sürmesi temennisinde bulundu ve televizyonda yayımlanan bir kabine toplantısı sırasında, ''Şu ana kadar benim üzerimde olan bazı imza ve karar yetkilerimi Devlet Başkan Yardımcısı Elias Jaua ile Maliye Bakanı Jorge Giordani'ye devrediyorum'' dedi.

Venezuela Devlet Başkanı’nın bu sözlerinin, yetkilerinin bütçeyle ve kamulaştırmalarla ilgili kısımlarını devrettiği anlamına geldiği yorumları yapıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız