Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüşecek: Gündem Kudüs

SON DAKİKA HABERİ: Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Trump'ın kararının "Ortadoğu'daki durumu daha da karmaşık hale getireceğini" savundu. Peskov, Vladimir Putin'le Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Kudüs için bir telefon görüşmesi gerçekleştireceğini söyledi.

Haberler 07.12.2017 - 15:46 Son Güncelleme : 07.12.2017 - 17:15

Son dakika haberi! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Basın Sözcüsü Dmitri Peskov, Putin’in bu akşam Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon konuşması yapacağını, tarafların ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs ile ilgili açıklamasının ardından Orta Doğu’daki durumu görüşeceklerini bildirdi.

Peskov yaptığı açıklamada, “Bu akşam Putin’in Erdoğan ile telefon konuşması yapmasını bekliyoruz. Gerçekten önemli bir konu görüşülecek ve ABD Başkanı’nın büyükelçiliğin Kudüs’e taşınmasına ilişkin açıklamasının ardından Orta Doğu’da oluşan durum masaya yatırılacak “ ifadesini kullandı.

RUSYA'DAN İLK TEPKİ ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına Rusya'dan ilk yorum geldi.

Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov, Trump'ın kararının "Ortadoğu'daki durumu daha da karmaşık hale getireceğini" savundu.

FİLİSTİN HALKI NASIL KENDİ TOPRAKLARINDAN SÜRGÜN EDİLDİ İŞTE SON 100 YILIN HİKAYESİ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız