'Ermenistan ateşkesi bozdu'

Azeri basınında yer alan haberlere göre, Ermenistan askerlerinin ateşi sonucu bir Azeri vatandaşı ile askeri yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 10.10.2011 - 22:37

Büyük bölümü Ermeni işgalinde bulunan Yukarı Karabağ'ın Azeri-Ermeni cephe hattının iki farklı bölgesinde meydana gelen ateşkes ihlalinde 1 Azeri vatandaşı ile 1 Azeri askerin yaralandığı bildirildi.

Azerbaycan'ın haber sitesi APA'nın haberine göre, ateşkes ihlalinin cephe hattının Ağdam bölgesinde meydana geldiği, Ermeni askerlerin ateş etmesi sonucu Alim Mecidov (22) adlı Azeri askerin ağır yaralandığı belirtildi.

Azerbaycan'ın ulusal televizyon kanalı ANS'in verdiği habere göre ise cephenin diğer bir bölgesi olan Tartar istikametinde Ermeni askerlerin ateşkesi bozması sonucu Gapanlı köyünde ikamet eden Daşgın Aliyev'in yaralandığı kaydedildi.

Azeri vatandaşının tedavisini sürdürmesi amacıyla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye getirildiği ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız