Fransa, Türk vatandaşlarına 48 saatte vize verecek

Fransa sene sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşlarına kısa süreli seyahatler için "48 saatte ekspres vize" kolaylığı sağlayacak

Haberler Anadolu Ajansı 14.10.2015 - 17:53

Fransa, bu yıl sonuna kadar Türkiye, Endonezya ve Singapur vatandaşları için "48 saatte ekspres vize" işlemlerinin başlayacağını duyurdu.

Fransa'da Bakanlar Kurulu sonrası yapılan yazılı açıklamada, Türk vatandaşlarının kısa süreli ziyaretler için yapacakları vize başvurularının 48 saat içinde sonuçlandırılacağı bildirildi.

Kısa süreli ziyaretler, kişisel ve iş seyahatlerini kapsayacak.

"Ekspres vize" ilk kez 2014 yılından itibaren, Fransa-Çin arasındaki diplomatik ilişkilerin başlamasının 50. yıl dönümü dolayısıyla Çin vatandaşları için başlatılmıştı.

Fransa'nın İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach, nisan ayında yaptığı bir konuşmada vizede kabul koşullarının hafifletildiğini ve prosedürün sadeleştirildiğini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız