Gazete keyfi işinden etti

İngiltere'de Plymouth-Londra seferini yapan hızlı trenin makinisti, görev başında,  önünde açık gazeteyi okurken amatör bir fotoğrafçıya yakalanınca görevden alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 25.07.2011 - 18:52

Görev başında gazete okurken görüntülenen makinistin fotoğrafı, bu ay başında sabah 06.30'da, yolcu treni tünelden çıkarken çekildi.

Makinisti görüntüleyen Amatör fotoğrafçı, yolcu dolu bir trenin sorumluluğunu üstlenen makinistin bu durumunun kendisini çok şaşırttığını söyledi.

Trenin sahibi şirketin sözcüsü, bu fotoğrafın gerçekten şaşırtıcı olduğunu, bunun bünyelerinde görevli makinistlerde geçerli olan profesyonel kurallarla görünüşe göre kesinlikle bağdaşmayan bir davranış olduğunu belirtti.

Soruşturma tamamlanana kadar makinistin görevine son verileceği açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız