Hindistan’da kasırga dehşeti

Hindistan, kasırgaya teslim oldu. Ülkenin güneydoğusunu etkisi altına alan kasırgada 11 kişi hayatını kaybetti. Ülkede uçak ve tren seferleri olumsuz etkilendi.

Haberler 30.12.2011 - 16:15

Hindistan'ın güneydoğusu, Thane kasırgasının etkisi altında. Saatteki hızı 140 kilometreyi bulan kasırga, ağaçları kökünden söktü ve evlere büyük zarar verdi.

Kasırgaya sokakta yakalanan Hintler, yürümekte zorlandı. Yetkililer, kasırgada hayatlarını kaybedenlerin çoğunun yıkılan duvarların altında kaldığını ya da elektrik çarpması sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kasırgadan, bölgedeki uçak ve tren seferleri de olumsuz etkilendi. Thane kasırgasının zayıflayarak ülkenin batısına yönelmesi bekleniyor. Yetkililer, balıkçıları denize açılmamaları konusunda uyarıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız