IMF: Yunanistan'a yardım ederiz

IMF Başkanı Lagarde, talep gelmesi halinde Yunanistan'a yardım edeceklerini açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 06.07.2015 - 18:00 Son Güncelleme : 06.07.2015 - 18:03

Uuslararası Para Fonu'nun (IMF) Başkanı Lagarde Yunanistan'daki referandum sonucuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Dün Yunanistan'da gerçekleştirilen ve 'hayır' oyu çıkan referandumdan önemli notlar çıkardıklarını belirten Lagarde, Yunanistan'ı yakından takip ediyoruz. Talep gelmesi halinde yardım ederiz" ifadelerini kullandı.

Yunanistan'da, dün yapılan referandumdan iktidar partisi zaferle ayrılmış, yüzde 61'lik desteğe rağmen Ekonomi Bakanı Yanis Varoufakis istifa etmişti.

Varoufakis'in istifasını Başbakan Çipras'ın AB ile müzakerele daha ılımlı bir isimle devam etmek için bizzat istediği iddiası göz önünde bulundurulduğunda pazarlıkların daha ılımlı bir hale geleceği ve IMF'in Yunanistan'a maddi destekte bulunabileceği yorumları yapılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız