İsrailli sivillerden Türkiye'ye misilleme

Aralarında eski milletvekillerinin de bulunduğu grubun, gelecek hafta gemiyle Kıbrıs Rum Kesimi'ne gideceği ve Ada'daki 'Türk işgalini' protesto edeceği belirtildi.

Haberler Anadolu Ajansı 05.06.2010 - 23:28

Bir grup İsrailli'nin, gelecek hafta Güney Kıbrıs'a bir filo ile yolculuğa hazırlandığı ve aralarında eski milletvekillerinin de bulunduğu grubun, Kıbrıs'taki sözde "Türk işgalini protestoyu amaçladığı" bildirildi.

İlişkili Haberler


Jerusalem Post gazetesinin haberine göre, grubun gemi yolculuğunu, adı verilmeyen zengin bir İsrailli finanse ediyor.

Habere göre, bir amacını da "Ada'nın Güney Kıbrıs'ın yönetimi altında birleştirilmesi" olarak hedefleyen grubun içinde, 1990'larda İsrail parlamentosunda yer alan Tzomet ve Yiud partilerinin milletvekilleri ile parlamentonun sol kanat partilerinden Meretzli eylemcilerden Pinhas Har-Zahav yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız