Küba: ABD ile her düzeyde görüşmeye hazırız

Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez, ABD'de Başkan Barack Obama yönetimine bir iyi niyet gösterisi olarak, Washington yönetimiyle, iki ülke arasındaki sorunları her düzeyde görüşmeye hazır olduklarını söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 29.10.2009 - 10:32

Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez AP'ye verdiği demeçte, Küba ve ABD arasında genişletilmiş bir zeminde sorunları ele almaya hazır olduklarını, terörizm ve uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele, doğal afetlerde işbirliği gibi konuları da kapsayacak temaslar için Temmuz ayında teklif yaptıklarını ve bu konuda ABD'den yanıt beklediklerini söyledi.

Küba Dışişleri Bakanı, Obama yönetiminin, ülkenin geleneksel hasımları ile diyaloğu genişletme yönündeki tutumunu memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, "ABD hükümetiyle istedikleri düzeyde görüşmeye hazırız. Yanıtlarını bekliyoruz" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız