Madrid'de Papa protestosu

Papa’nın İspanya’ya yapacağı ziyaret için hükümetin kamu bütçesinden 25 milyon Euro'ya yakın harcama yapmasına halk büyük tepki gösterdi.

Haberler NTV Haber 19.08.2011 - 17:42

Madrid sokakları Papa yüzünden bir kez daha karıştı. Dünya Katolik Gençlik günleri etkinliklerine katılmak üzere İspanya'ya giden Papa, protestolarla karşılandı.

Madridliler, İspanyol hükümetinin, Papa'nın ziyareti için kamu bütçesinden yaptığı 25 milyon Euro'luk harcama nedeniyle sokaklara döküldü. Göstericilere polis sert müdahale etti. Protestocular, Papa 16. Benedikt' gelmeden gösterilere başladı.

Dünya Katolik Gençlik Günleri etkinlikleri, Pazar günü, Papa’nın yöneteceği açık hava ayiniyle sona erecek. Etkinliklere 93 ülkeden bir milyondan fazla genç katılıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız