Menbiç'te ABD askeri YPG halayında

Terör örgütü DAEŞ'ten temizlendikten sonra bir başka terör örgütü YPG'nin girdiği Suriye'nin kuzeyindeki Menbiç bölgesinde düzenlenen bir tören ilginç görüntülere sahne oldu. Törende ABD'li bir kadın asker, YPG'li kadın teröristlerin çektiği halayın başında yer aldı.

Haberler NTV Haber 06.12.2017 - 15:12

Fotoğraflar 1 Haziran'dan başlatılan ve koalisyon güçlerinin havadan destek verdiği operasyonla DAEŞ'ten kurtarılan Menbiç'te çekildi.

PKK terör örgütünün Suriye'deki uzantısı YPG'nin sözde askeri meclisi tarafından yönetilen ilçede çekilen fotoğraflarda, kadın teröristlerin mezuniyet töreninde halay çektiği görülüyor.
Halayın başında ise kolunda ABD bayrağının bulunduğu üniformayı giyen ABD'li bir kadın asker dikkat çekiyor.

Fotoğraflar YPG'nin sözde askeri meclisinin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Türkiye terör örgütü YPG'nin bölgedeki varlığına karşı çıkıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız