Putin'den yeni yıl hediyesi

Rusya'da bugünlerde gündemde Kremlin'in Rus siyasetçilere gönderdiği yeni yıl hediyesi var. Bu hediye dış basında bir hayli yer buldu. Hediye, Vladimir Putin'in sözlerinin alıntılandığı bir kitap. "Dünyayı Değiştiren Sözler" adlı kitap, kimilerine ilham verirken, kimileri Stalin bile bu kadar ileri gitmedi diyor.

Haberler NTV Haber 30.12.2015 - 00:35 Son Güncelleme : 30.12.2015 - 01:10

Kremlin'den Rus milletvekili ve siyasilere yeni yıl hediyesi var. Vladimir Putin'in özlü sözleri...

Rusya Devlet Başkanı Putin'in 12 yıl öncesine kadar giden 19 makale ve konuşması kitap oldu. Önemli görülen cümlelerin kalın harflerle vurgulandığı 400 sayfalık "Dünyayı Değiştiren Sözler" kitabı, 1000 siyasetçiye gönderildi.

Kapakta Vladimir Putin'in "Vuruldukça daha da güçleniyoruz", "Rusya benim hayatım" ve "Kefir içerim" gibi sözleri yer alıyor.
2007 tarihli bir konuşmasında Rus lider, Amerika'nın küresel düzene hakim olma çabasına değiniyor, 2004'te ise Kırım'ın ilhakını savunuyor.

Yazar Anton Volodin'e göre, Putin'in öngörüleri gerçekleşiyor. Kitap, kimilerine ilham verirken kimileri için alay konusu oldu. Bazı tarihçiler, Putin'in Josef Stalin'i geçtiği yorumunda bulundu. Vladimir Putin'in kitabı Rusya'da ocak ayında satışa çıkacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız