Rusya'da üniversite binası çöktü

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki üniversite binasının bir bölümü çöktü. Rus haber ajansları enkaz altında kalanlar olduğunu duyururken, acil durum yetkililerinin verdiği bilgiye göre olayda ölen ya da yaralanan yok.

Haberler 16.02.2019 - 22:55

Rusya'nın St. Petersburg kentinde bulunan Bilgi Teknolojisi, Mekanik ve Optik Üniversitesi binası 5’inci katından 2’inci katına kadar çöktü. Rusya Acil Durumlar Bakanlığının basın servisi tarafından yapılan açıklamada, çökme sebebinin bina onarımı sırasında hatalı bir işlem yapılması sonucu yaşandığı tahmin edildiği aktarıldı.

Beş katlı binada; beşinci kattan ikinci kata kadar tavan çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Çökmenin ardından binada bulunan 60 kişi tahliye edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız