Sarraf dosyasında yeni gelişme

ABD'de tutuklu bulunan Rıza Sarraf'ın dava dosyasına 600 bin yeni delil girdiği ortaya çıktı.

Haberler NTV Haber 23.10.2016 - 07:07

Gizlilik kaydıyla dosyaya giren belgeler arasında İran asıllı Türkiyeli işadamı Rıza Sarraf'ın ticari kayıtları, elektronik posta yazışmaları ve bazı Türkiye bankalarından yapılan işlemlere ait dekontlar bulunuyor. ABD'nin tanınmış bankalarına ait bazı belgelerin de dosyada yer aldığı ifade edildi.

Öte yandan Sarraf'ın avukatları mahkemeden delillerin üçüncü şahıslarla ve ABD dışındakilerle paylaşılmasını yasaklayan kararı kaldırmasını istedi. Avukatlar delillerde adı geçen bazı kişilerin ABD dışında yaşadığını ve onlarla görüşebilmek için yasağın kaldırılmasını talep etti. Mahkemenin talebi ne zaman görüşeceğine dair bir açıklama yapılmadı..

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız