Savaş gemisinden saldırı: 26 ölü

Suriye'nin Lazkiye kentine, dün iki savaş gemisinden ateş açılması sonucu ölenlerin sayısının 26'ya yükseldiği bildirildi.

Haberler Anadolu Ajansı 14.08.2011 - 15:11

Suriyeli insan hakları eylemcileri, dün gerçekleşen saldırı sonucu, ölü sayısının 26'ya yükseldiğini, çoğu ağır olmak üzere onlarca kişinin de yaralandığını açıkladı.

Aynı kaynaklar, ülkedeki muhalif hareketin başlamasından bu yana ilk kez kullanılan savaş gemilerinin Lazkiye'nin El Ramil ve Kininis semtlerini bombardıman ettiğini ve bombalanan bölgede bulunan bir Filistin mülteci kampının da isabet almasından dolayı ölenler arasında Filistinlilerin de bulunduğunu kaydettiler.

Lazkiye'nin dışında Suriye güvenlik güçlerinin Humus, Hama ve İdlib kentlerine müdahalesinde 4 kişinin öldüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız