Son dakika haberi... ABD'de silahlı bir saldırgan rehin aldığı 3 kişiyi öldürdü

SON DAKİKA HABERİ: ABD'de silahlı bir saldırganın 3 kişiyi rehin aldığı bildirildi. Yetkililer rehinelerin ve saldırganın ölü bulunduğunu açıkladı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 10.03.2018 - 02:13 Son Güncelleme : 10.03.2018 - 06:53

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silahlı bir saldırgan, ülkenin en büyük gazievinde kalan  üç kişiyi rehin aldı. Yetkililer üç kadın rehineyle birlikte onları rehin alan erkek saldırganın ölü bulunduğunu duyurdu. 

Amerikan medyasına yansıyan haberlerde, saldırganın silahlı olduğu, gizlice girdiği gazievinde en az 3 kişiyi rehin aldığı ve polisle kısa süreli bir çatışmaya girdiği belirtilmişti.

Eyaletin Yountville bölgesindeki yerleşke, ABD'deki en büyük gazievi olarak biliniyor ve yaklaşık bin kişiye hizmet ediyor. Tesiste 2. Dünya Savaşı'nda, Kore Savaşı'nda, 1. ve 2. Körfez Savaşlarında görev alıp sonrasında stres bozukluğuna bağlı sorunlar yaşayan gazilerin hizmet aldığı kaydediliyor.

Öte yandan, silahlı saldırgan ve rehine ihbarlarından sonra yerleşkeyi boşaltan polisin, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) yetkilileriyle operasyona devam ettiği bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız