Tayland ülkeye Çin polisini yerleştirmek istiyor

Tayland Turizm ve Spor Bakanlığı'na bağlı Turizm Başkanlığı, Çinli turistlerin kendilerini güvende hissetmeleri için ülkenin çeşitli turistik bölgelerine Çin polisini yerleştirme hakkında görüşmeler yapıldığını açıkladı. Tayland Hükümet Sözcüsü Chai Wacharonke, "Çin mafya grupları kendi polislerinden korkuyor." dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 13.11.2023 - 13:54

Strait Times'ın haberine göre, Turizm Başkanlığı Yöneticisi Thapanee Kiatphaibool, "Çin polisi devriye programı için Çin Büyükelçiliğiyle iletişim içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Tayland'ın, ülke genelindeki güvenlik önlemlerini arttırdığını bu programla durumu kanıtlayacağını aktaran Thapanee, Çinli turistlerin Tayland'da kendilerini daha fazla güvende hissetmesini sağlayacağını belirtti.
Tayland hükümet sözcüsü Chai Wacharonke, planın Tayland'daki Çin mafya gruplarıyla başa çıkmak için uygulanacağını kaydederek, "Çin mafya grupları kendi polislerinden korkuyor" ifadesini kullandı.

Chai, Tayland vatandaşlarının ülkenin egemenliğiyle ilgili endişeleri hakkında ise, söz konusu programın egemenlikle bir ilgisi olmadığını, sadece belirlenen amaçlar çerçevesinde uygulanacağının altını çizdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız