Trump'ın göçmen planı kameralara yakalandı

ABD Başkanı seçilen Donald Trump kabinesini oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Trump'ın kabinesinde İç Güvenlik Bakanı olması beklenen Kansas eyaleti Dışişleri Bakanı Kris Kobach'ın elindeki dosya kameralara yakalandı. Dosyada Suriyeli sığınmacıların ülkeye girişinin yasaklanması ve Müslümanların kontrol altında tutulması için öneriler bulunuyor.

Haberler ntv.com.tr 22.11.2016 - 16:48

Göçmenlere ve Müslümanlara karşı görüşleriyle bilinen Kansas eyaleti Dışişleri Bakanı Kris Kobach dün New Jersey'de ABD Başkanı seçilen Donald Trump'la görüştü. Kobach, Trump'la görüşmesine elinde bir dosyayla geldi.

Kameralara yakalanan dosyada, Suriyeli sığınmacıların ülkeye girişinin önlenmesi ve ABD'de yaşayan Müslümanların kontrol altında tutulmasıyla ilgili öneriler bulunuyor.

Trump'ın kabinesinde İç Güvenlik Bakanı olarak düşündüğü Kris Kobach geçtiğimiz hafta uluslararası haber ajansı Reuters'a açıklamalarda bulunmuştu.

Kobach, ABD'ye gelecek Müslümanlara terör sorgusu, parmak izi alınması ve düzenli kontrol uygulamalarının getirilebileceğini söylemişti.
Trump kabinesindeki muhtemel içişleri bakanı Kris Kobach'la New Jersey'de görüştü. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız