Venezuela'da yiyecek kıtlığı

Ekonomik krizin giderek derinleştiği Venezuela'da halk zorda. Ülkede bir hamburger 170 dolara satılıyor. Hal böyle olunca yoksul aileler günde sadece bir öğün yiyebiliyor.

Haberler NTV Haber 23.05.2016 - 20:48 Son Güncelleme : 23.05.2016 - 23:14

Resesyonla boğuşan Venezuela'da, yoksulluk ve açlık artıyor. Ülkede bir hamburgerin fiyatı 170 dolara fırladı. Yoksul aileler günde sadece 1 öğün yemek yiyebiliyor.

Küresel piyasada petrol fiyatlarının düşmesiyle sıkıntılı günler geçiren Venezuela'da, yüksek enflasyon ekonomiyi olumsuz etkiliyor. Ülkede tassarruf amacıyla kamu sektöründe çalışanlar haftada iki gün işe gidiyor.
Marketlerde raflar genellikle boş.
Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ekonomik kısıtlamaların 60 gün daha devam etmesini öngören kararnameyi geçen hafta imzalamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız