Yunanistan Devlet Bakanı Flambouraris'in korumalarına molotofkokteyli ile saldırı

Yunanistan Devlet Bakanı Alekos Flambouraris'in evinde koruma görevinde bulunan polislere molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 04.12.2018 - 22:35

Atina-Makedonya Haber Ajansının (AMNA) haberine göre, yaklaşık 20 kişilik bir grup Yunanistan Devlet Bakanı Alekos Flambouraris'in başkent Atina'daki evini koruyan polislere molotofkokteyli atarak saldırıda bulundu.

Saldırganlardan 4'ünün olay yerinde gözaltına alındığı belirtildi.

Saldırıda yaralanan olmadığı ifade edildi.

Olayın ardından Flambouraris'in partisi SYRIZA'dan yapılan açıklamada, saldırı "acınası" şeklinde nitelendirilirken, saldırganların hiçbir politik amacı bulunmayan başıboş gruplar olduğu belirtildi.

Flambouraris'in başkent Atina'nın sık sık protestolara sahne olan Eksarhia semtindeki evi aralıklarla benzer saldırıların hedefi oluyor.

SYRIZA iktidarlarında farklı kabine görevlerinde bulunan Flambouraris, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın "akıl hocası" olarak biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız