Zerdari: Pakistan Asya’nın hasta adamı

Pakistan Devlet Başkanı Asıf Ali Zerdari, Pakistan’ı “Asya’nın hasta adamı” olarak nitelendirerek, terörle mücadele için yardım istedi.

Haberler Anadolu Ajansı 20.12.2008 - 15:31

Pakistan Devlet Başkanı Asıf Ali Zerdari, Le Figaro gazetesine verdiği demeçte, ülkesini Asya’nın hasta adamı olarak niteledi ve terörle mücadele konusunda dünya devletlerinden yardım istedi.

Zerdari, “150 bin kadar askerin terör gruplarının yuvası olan batıdaki aşiret bölgelerine keklik avlamak için gönderilmediğini, askerlerin teröristlere karşı başarı sağladığını” belirtti.

Pakistan Devlet Başkanı, “Dünyaya çağrıda bulunuyorum. Teröre karşı bu küresel savaşı kazanmıyoruz. Amerikalılar, Avrupalılar ve dünyanın tüm medeni ulusları, Pakistan’ı, bölgeyi medeni hale getirmeye çalışalım” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız