MEB Müsteşarı Tekin'den "liseye geçiş modeli" açıklaması

MEB Müsteşarı Tekin, yeni liseye geçiş modeli hakkında spekülasyon yapıldığını resmi olarak açıklanmayan hiçbir şeye itibar edilmemesini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 28.09.2017 - 11:16

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin yerine üzerinde çalışılan modelle ilgili bazı haberlere ilişkin, "Kademeler arası geçişle ilgili medyada bugünlerde çokça spekülasyon yapılıyor. Yazılanların hiçbiri doğru değil." ifadelerini kullandı.

Tekin, Twitter hesabından, TEOG'un kaldırılmasının ardından liselere geçiş sistemi modelleriyle ilgili medyada yer alan bazı haberlere ilişkin paylaşımda bulundu.

Yusuf Tekin, "Kademeler arası geçişle ilgili medyada bugünlerde çokça spekülasyon yapılıyor. Anlaşılan herkes gönlünden geçeni yazıyor. Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bakanlıkça resmi olarak açıklanmayan hiçbir şeye itibar edilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizmek isterim" açıklamasını yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız