Bakan’ın klima isyanı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım maliyenin, cep mesajı ile yönlendirilen klimadan bile iletişim vergisi almasından yakındı: Vergi teknolojinin gelişimini yavaşlatıyor.

Haberler 24.08.2011 - 10:35

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım maliyeden yakındı. Üretilen her yeni teknolojiye yeni vergi çıkardıklarını söyleyen Yıldırım “Vergicilerle az görüşmeye çalışıyorum. Anlattıkça yeni vergi çıkarıyorlar. Bu vergi sistemi iletişimde çok sürdürülebilir değil” dedi. Radikal gazetesindeki habere göre, uzaktan kumanda edilen klimadaki sim karttan yola çıkıp bu cihazlara telefon muamelesi yaparak vergi çıkardıklarına dikkat çeken Yıldırım şöyle konuştu:

“Buradaki hizmet kalemlerini vergilendirmek, iletişimin, teknolojik gelişmenin önünü tıkamak demek. Bunu maliyeciler de anlamış durumda. Vergi, teknolojinin gelişmesini, katma değerli hizmetlerin yaygınlaşmasını biraz yavaşlatıyor.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız