Bank Pozitif'e gizemli talip

İsrail'in en büyük bankası Bank Hapoalim, Tel Aviv borsasına yaptığı açıklamada adını belirtmediği bir yatırımcının bankanın tamamını almak için Bank Pozitif'e teklif götürdüğünü belirtti.

Haberler cnbce.com 12.05.2015 - 15:50

İsrail'in en büyük bankası Bank Hapoalim, bir yatırımcının Türkiye'deki iştiraki Bank Pozitif'i almak için teklif verdiğini açıkladı.

Hapoalim, Tel Aviv borsasına yaptığı açıklamada adını belirtmediği bir yatırımcının bankanın tamamını almak için Bank Pozitif'e teklif götürdüğünü belirtti.

Hapoalim'in Bank Pozitif'te yüzde 70, C Faktoring'in yüzde 30 payı bulunuyor. Yapılan açıklamada teklif veren yatırımcının Hapoalim ile henüz bağlantı kurmadığı ve banka yönetiminin konuyu değerlendirmediği ifade edildi.

Bank Pozitif'te kontrol hissesini 2006 yılında satın alan Hapoalim, uluslararası faaliyetlerinde ABD ve İsviçre'ye odaklanacağını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız