Deutsche Bank'tan 1.2 milyar Euro kâr

Alman Deutsche Bank, yılın ilk çeyreğinde 1.2 milyar Euro kâr etti.

Haberler Anadolu Ajansı 28.04.2009 - 09:54

Almanya'nın en büyük bankası Deutsche Bank, Ocak-Mart döneminde 1.2 milyar Euro kâr ettiğini açıkladı. Banka, geçen yıl aynı dönemde 141 milyon Euro zarar etmişti.

Bankanın geçen yıl ilk çeyrekte 4.6 milyar Euro olan gelirleri de bu yıl aynı dönemde yüzde 57 artarak 7.2 milyar Euro'ya çıktı.

Bankanın CEO'su Josef Ackermann yaptığı açıklamada, ''Bu, Deutsche Bank için önemli bir çeyrekti. Bir kez daha gücümüzü gösterdik. Aynı zamanda bu çeyrekte gelirlerimizin güçlü olduğunu kanıtladık'' dedi.

Deutsche Bank'ın ilk çeyrekte kârının 800 milyon Euro'dan az olması bekleniyordu.

Banka, ABD'deki mortgage piyasasıyla bağlı milyonlarca Euro'luk batık varlıkların yarattığı kayıp nedeniyle, 50 yıl aradan sonra geçen yıl ilk kez yıllık zarar açıklamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız