Dolar kuru bugün ne kadar? (12 Aralık 2018 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 12.12.2018 - 17:39

Dolar/TL, 5,40 seviyesine yükselmesinin ardından 5,37-38 bandında işlem görüyor.

Dün küresel piyasalarda azalan risk iştahı ile yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,55 artışla 5,3557 seviyesinden tamamladı.

Güne sınırlı yükselişle başlayan dolar/TL, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fırat'ın doğusuna harekat açıklamasının ardından önceki kapanışa göre yüzde 0,12 artışla 5,38  civarında işlem görüyor.

Euro/TL de 6,09 civarında seyrediyor.

Uzmanlar, Kanada’da tutuklanan Çinli teknoloji şirketi Huawei'in Mali İşler Direktörü (CFO) Mıng Vancou'nun 10 milyon Kanada doları kefaletle şartlı serbest bırakılmasının, tutuklama haberiyle gerilen ABD-Çin ilişkilerinde tansiyonun düşeceği ve ticaret görüşmelerinde ilerleme sağlanabileceğine ilişkin beklentileri yükselttiğini söyledi. 

Bugün ABD'de enflasyon ve Euro Bölgesi sanayi üretimi verilerinin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan dolar/TL'de 5,38'in direnç olarak öne çıktığını kaydetti. 

GAZETECİ METE ÇUBUKÇU: TÜRKİYE ABD'YE CİDDİ BİR MESAJ VERDİ (FIRAT'IN DOĞUSUNA HAREKAT-VİDEO)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız